Könyökkaros napellenzők

A legkedveltebb napellenzõ. Szerelhetõ homlokzatra vagy szarufára, eresz alá is. Mûködtethetõ motorral vagy kézi hajtókarral. Maximális szélessége akár 10 méter is lehet. A szélességtõl függõen 2 - 4 db karral készül. A karok hossza 1,50 - 3,50 méterig változhat. A szerkezet egy 40x40 -es horganyzott acél zártszelvényre épül. Ezt a zártszelvényt alumíniumöntvény konzolok rögzítik a fogadószerkezethez. Szintén ide csatlakoznak a karbillentõk és a hengertartók is. A hengertartók a ponyvahengert tartják. Ez a 70mm átmérõjû horganyzott acél csõ fogadja az árnyékolóponyvát. A karbillentõk fogadják a napellenzõ karokat, illetve ezekkel 0 - 90 fokig állítható a ponyva lejtése. A napellenzõ karokban egy elõfeszített rugós mechanizmus van elrejtve. Ez a rugós szerkezet húzza ki a napellenzõ ponyvát, és tarja mindekor feszesen. Az árnyékoló rendelhetõ védõtetõvel is, ami a homlokzati szereléskor megvédi a szekezetet a környezeti hatásoktól. A Mini típusú napellenző a hagyományos Basic napellenzők kistestvére, mert a felépítése a Basic-kel megegyező,ugyanakkor annál jóval kisebb, könnyebb és ebből kifolyólag olcsóbb megoldást jelent.A Mini típusú napellenzők hagyományos könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetők homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is. A szerkezet egy 30 x 30 mm-es zártszelvényre kerül ráépítésre, ezáltal egy könnyen felszerelhető egységet képvisel. Ez a típus 1300 mm-től 6000 mm-es szélességben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 1000,1250, 1500, 1750, 2000, 2250 mm.


Válasszon színt !


         A Compact speciális homlokcső egy plusz kiegészítő szolgáltatást nyújt. A drapéria egy kis csigahajtómű segítségével a homlokprofilból függőlegesen leereszthető, így a napellenző a lemenő nap ellen nyújt hatékonyabb védelmet, ugyanakkor intimitást biztosít a környezettel szemben. A homlokcsőbe húzható hagyományos vászon maximum 1,3 méteres magasságú lehet.
A Casette típusú napellenzők hagyományos könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetők homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is. A szerkezet visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, amely tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a tartószerkezet számára az időjárás viszontagságai ellen, így növelve a napellenző élettartamát.

Könyökkaros napellenzőink működtetése alaphelyzetben kézzel történik egy kézi hajtókar segítségével.
Természetesen kényelme érdekében motorizálhatóak és fali kapcsolóval, távirányítóval működtethetőek. Nagyméretű napellenzőknél javasolt szélérzékelő beépítése is.

Kérjen árajánlatot!

Relax Árnyékolás és Kaputechnika 2019.