Alumínium redőnyök


Alumínium redőny szerelőaknás


Vakolható tokos alumínium redőny szúnyoghálóval kombinálva


Aranytölgy alumínium redőny

Alkatrészeinek nagy része alumíniumból készül. A tokrendszere úgy van kialakítva, hogy a redőny kívülről a szerelőnyílás levételével bármikor könnyen szerelhető. Alakját tekintve lehet szögletes (20 fokos töréssel )kialakítású. A tokvég alumínium öntvény. Az előző redőnyöktől eltérően, itt minden esetben horganyzott acél tengelyt alkalmazunk. A 22x53 mm-es lefutó sín kefézett, az aljára helyezett záróléc gumi betétes. A lamellák poliuretán habbal kitöltöttek, ez által nagyobb hő és hangszigetelést eredményeznek. Ez a redőny is kapható vakolható tokos, illetve kombi rovarhálós kivitelben. A redőnyök mozgatása történhet gurtnival, zsinórral ( automata gurtni behúzóval ), vagy motoros meghajtással ( fali kapcsolóval, vagy távirányítóval ). Tegye egyedivé alumínium redőnyét! A lamellák széles színválasztékához illő színű ( RAL színskála alapján ) tokok és lefutó sínek választhatóak. A keret választható Renolith fóliás kivitelben is, így meglévő fa vagy fóliázott műanyag nyílászárójához a hozzá legjobban illő keretszínt tudja választani. Alakját tekintve lehet szögletes, vagy íves ( „Rondó” ) kialakítású. Ez a redőny is kapható vakolható tokos, illetve kombi rovarhálós kivitelben.

Felsőtokos redőny


         A felső tokos redőny(ráépített) már az építkezés közben, a nyílászáróval egyszerre kerül beépítésre az ablak tetejére rögzítve.
 Így a nyílászáró teljes egészében látszódik. A redőny szervizelése a tok belső oldalán (szoba felőli oldalon), szemből , az alsó és oldalsó takarólemez kibontásával történhet. Ezt belülről nem szabad eltakarni, mert különben a redőny nem szerelhető/javítható!
A tok külső része vakolható elemmel ellátott, ebből adódóan kívülről szinte teljesen eltüntethető.
 A tok belsejében található szigetelés teszi energiatakarékossá ezt a redőnyrendszert. Rendelhető alumínium vagy műanyag lamellával, kombi rolós rovarhálós kivitelben, kézi és motoros működtetéssel

Ablakra építhető redőny


A redőnyök mozgatása történhet gurtnival, zsinórral ( automata gurtni behúzóval ), vagy motoros meghajtással ( fali kapcsolóval, vagy távirányítóval ).
Motoros rendszernél megoldható fény,-
és időérzékelős , jelenlét szimulációs vezérlés.
Kérjen árajánlatot!

Relax Árnyékolás és Kaputechnika 2019.