Keresés
Keresés

Bemutatkozás

3 évtized az árnyékolók egyre színesebb világában, szinte minden megváltozott, csak a családi vállalkozásunk neve maradt ugyanaz.

Ha röviden meg kellene fogalmaznom, mi a legjellemzőbb ránk, akkor ezt mondanám:

Nem gyártunk.

Miért nem?

Mert a folyamatos fejlődés, termékfejlesztés akkora nagy kínálatot hozott fel a piacon, amivel nehéz lépést tartani. Mi, viszonteladóként, partner cégként minden év elején új belföldi  lehetséges gyártó partnereket keresünk. Mindig tanulunk sok új dolgot, új lehetőségeket fedezünk fel. Benézünk gyártósorok mögé, keressük az új alapanyagokat és az új termékeket, örülünk, ha új, korszerű gyártási technológiát találunk. Fontos a meglévő termékek fejlesztése a tapasztalatok alapján. Hiszünk abban, hogy még mindig lehet jobb egy kommersz redőny is, strapabíróbb az irodaházakba szerelt szalagfüggöny, de szem előtt tartjuk a legújabb digitális árnyékolók megjelenését a belföldi piacon.

Nem gyártunk semmit. Mert az egy elköteleződés lenne a részünkről. Hiszen akkor csak a saját termékünket ajánljuk megvételre. Abban a pillanatban nem a megrendelői igény kielégítése a fő cél. Amiben mi jók vagyunk, az az hogy szánunk időt a megrendelőnk problémájára, és arra fókuszálva keresünk megoldásokat, ajánlunk terméket, színt és műszaki javaslatot is teszünk mellé, figyelve arra, hogy milyen lehetőségeket ad az adott helyszín. Beforgatjuk 30 év fejlődését, rengeteg saját tapasztalatot, hogy megtaláljuk a problémához és az igényhez mért terméket. Mindenkinek más a fontos. Milyen legyen az árnyékoló: legsötétebb, legvilágosabb, legjobb hővisszaverő, legpirosabb, legmintásabb, legolcsóbb, legújabb, legmenőbb, legminimalistább? Megkeressük közösen a terméket, mi hozzá tesszük a legideálisabb műszaki megoldást. Csak olyan gyártótól vásárolunk, ahol tapasztalatból is tudjuk, jó az alapanyag, jó a gyártási technológia, hiba esetén gyors korrekt a csere, mert csak így tudunk a helyszínen mi is jó munkát végezni.

Mindezek miatt a termék-, és színválasztékunk hatalmas. Kézzel fogható minták, katalógusokba rendezve. Csak sávroló mintánk kb 50 féle van, 3 gyártó kínálatából. Roletta színek és anyagok szintén több mint 50 féle. Alumínium profilok, egyedi megoldások rolettára, eltérő műszaki paraméterekkel a tökéletes működés érdekében. Motorcsaládból legalább kétfélét kínálunk fel, az olcsó, de tapasztalataink szerint megbízható kínai motor mellé a prémium francia, német motorokat is hozzá tesszük. Kommersz, „csak” redőnyre is van alternatív kínálatunk a legolcsóbb mellé. Kicsivel többért tudunk klasszissal jobbat ajánlani!

Generálkivitelezők is szívesen bíznak meg minket. kapcsolatunk mindig stabil, sokszor több évtizedes múlttal is rendelkezik. A megbízhatóság és a pontos munkavégzés mellett megtaláljuk az ideális terméket. Ha nyomott az ár, akkor a legolcsóbbat, ha nem az, akkor a legjobbat. Ha extra használtra kell, ha lángálló anyag kell, ha kiemelt az elvárás, akkor is megoldjuk!

Széles termékismeret és tapasztalatunk miatt az idegen munkák javítása is megoldható. Nem esünk kétségbe, ha más a motor neve, vagy ismeretlen helyről származik egy zsaluzia. Vannak nagy megrendelőink, akiknek karbantartási munkákat is végzünk. Csarnok zslauzia, irodaház szalagfüggöny. Jelen vagyunk akkor is, ha „csak” javítani, beállítani kell. Ez  a szolgáltatásunk magán embereknek is elérhető.

Nem gyártunk semmit. De szinte bármelyik szerkezetet szét tudjuk szedni, és meg tudjuk javítani műhelyben. Ismerjük kívül és belül.

Nem gyártunk semmit. Mi a rendkívül széles termék-ismeretetünket, sok éves  tapasztalatunkat és szaktudásunkat kínáljuk fel. 

Legyen ön is partnerünk!

Kérjen árajánlatot!